#YHDESSÄ - Muista hoitaa itseäsi

"Astman kanssa pitää vaan muistaa hoitaa itseään hyvin, ottaa lääkkeet säännöllisesti ja liikkua. Sen takia arvostan tosi paljon, että yhdistykset jaksavat järjestää kaikenlaisia retkiä ja toimintaa." Liity jäseneksi jo tänään: www.allergia.fi/jarjesto/jasenyys/yhdessa-liity-jaseneksi/

Sisupussi puskee itseään unelmia kohti

Artturi Verho on nuori penkkipunnerruksen MM-pronssimitalisti, jolle saavutukset eivät ole itsestäänselvyys. Mies sairastaa epidermolysis bullosa -ihotautia, joka haittaa esimerkiksi kävelyä.

Valmistaudu vastaanotolle

Allergia-, iho- ja astmaliiton asiantuntija Kaisa Toikko ohjeistaa pitämään oirepäiväkirjaa ennen lääkärin tai hoitajan vastaanotolle menoa. Allergia, Iho & Astma 2/2018 -lehdessä on myös juttu aiheesta ja malli oirepäiväkirjaksi.

Ylävartalon taukojumppa Marianna Suonpää

Ylävartalon taukojumppa on hyväksi kaikille. Astmaatikolle se on erityisen hyödyllistä, koska hyvä ryhti helpottaa hengitystä. Näillä liikkeillä voit kehittää rintarangan liikkuvuuttasi ja kohentaa ryhtiäsi. Ota liikkeet päivittäiseksi tavaksi, esimerkiksi kolme liikettä aamulla ja kolme illalla.

Asiantuntija kertoo tekstiilikemikaaleista

Pitääkö uusi vaate pestä ennen ensikäyttöä?

Saila-Mari Kohtala: Stressi aiheutti alopecian

Saila-Mari Kohtala kertoo alopeciastaan ja siihen liittyvistä kokemuksista.

Allergia & Astma 1/2017

Allergia & Astma 1/2017 ilmestyi painettuna ja verkossa www.allergiajaastmalehti.fi. Tilaa lehti tai liity allergia- ja astmayhdistyksen jäseneksi - saat lehden jäsenetuna. Verkossa pääset lukemaan jutut omilla tunnuksillasi!

Nopea niska-hartia-jumppa

Nopea niska-hartia-jumppa

Pyykinpesuvinkit

Allergia & Astma -lehdessä 2/2017 juttu pyykinpesusta

Ohjevideo hengitysilman lämmittimen käyttö