Kimmo Saarinen

Kimmo kirjoittaa Allergia & Astma -lehteen syvääluotaavia reportaaseja niin luonnosta, instituutin tutkimuksista kuin allergia-alan viimeisimmistä tuulista. Kimmo työskentelee Allergia-, iho- ja astmaliiton Etelä-Karjalan Allergia- ja ympäristöinstituutin johtajana.

Kati Tervo

Kirjailija, kolumnisti Kati Tervo kirjoittaa lehteemme Ohutnahkaista sukua -kolumnia.

Anu Sauliala

Anu Sauliala kuvaa ja kirjoittaa lehteemme erityisesti vertaistarinoita. Anu työskentelee Allergia-, iho- ja astmaliitossa aluesuunnittelijana.

Anne Vuorenmaa

Anne kirjoittaa Allergia & Astma -lehteen mm. allergiasta, astmasta ja ihosta asiantuntijanäkökulmasta. Anne työskentelee asiantuntijana Allergia-, iho- ja astmaliitossa.

Tuula Jokinen

Dieettikokki, restonomi Tuula Jokinen vastaa Pirkanmaan allergia- ja astmayhdistyksen ruoka-allergianeuvonnasta. Neuvonta on allergia- ja astmayhdistysten valtakunnallinen jäsenetu.

Merike Laine

Farmaseutti, kosmetologi Merike Laine toimittaa lehden iho- ja kosmetiikkaneuvonnan palstan. Hän vastaa Helsingin allergia- ja astmayhdistyksen iho- ja kosmetiikkaneuvonnasta. Neuvonta on allergia- ja astmayhdistysten valtakunnallinen jäsenetu.

Risto Heikkinen

Risto Heikkinen työskentelee Allergia-, iho- ja asmaliiton vaikuttamis- ja kehittämistoiminnan parissa. Risto kirjoittaa lehteemme mm. harvinaissairauksista, sosiaali- ja terveyspalveluista ja pitkäaikaissairaiden sosiaaliturvasta.

Terhi Friman