Ilkka Repo

Päätoimittaja, Allergia-, iho- ja astmaliiton toimitusjohtaja

Juha Jantunen

FT, biologi Juha Jantunen työskentelee tutkijana Etelä-Karjalan Allergia- ja ympäristöinstituutissa. Instituutti on Allergia-, iho- ja astmaliiton Imatralla sijaitseva tutkimusyksikkö.

Tuula Jokinen

Dieettikokki, restonomi Tuula Jokinen vastaa Pirkanmaan allergia- ja astmayhdistyksen ruoka-allergianeuvonnasta. Neuvonta on allergia- ja astmayhdistysten valtakunnallinen jäsenetu.

Arja Krank

Arja on yksi Allergia & Astma -lehden vakiotoimittajista. Esimerkiksi Juha Perälän haastattelu (1/17) on Arjan käsialaa.

Merike Laine

Farmaseutti, kosmetologi Merike Laine toimittaa lehden iho- ja kosmetiikkaneuvonnan palstan. Hän vastaa Helsingin allergia- ja astmayhdistyksen iho- ja kosmetiikkaneuvonnasta. Neuvonta on allergia- ja astmayhdistysten valtakunnallinen jäsenetu.

Tiina Parkkima

Biologi Tiina Parkkima on Allergia-, iho- ja astmaliiton ja WWF:n yhteisen kolmivuotisen Luonto terveydeksi ja tutuksi-hankkeen hanketyöntekijä.

Satu Peltonen

Lehtori Satu Peltonen kirjoitti jutun Pielisjoen koulun tuoksuttomasta päivästä (1/2017).

Kimmo Saarinen

Kimmo kirjoittaa Allergia & Astma -lehteen syvääluotaavia reportaaseja niin luonnosta, instituutin tutkimuksista kuin allergia-alan viimeisimmistä tuulista. Kimmo työskentelee Allergia-, iho- ja astmaliiton Etelä-Karjalan Allergia- ja ympäristöinstituutin johtajana.

Anu Sauliala

Anu Sauliala kuvaa ja kirjoittaa lehteemme erityisesti vertaistarinoita. Anu työskentelee Allergia-, iho- ja astmaliitossa aluesuunnittelijana.

Tuija Siljamäki

Tuijan Rupista rakkautta -kolumnit ovat lukijoillemme tuttuja jo monen vuoden ajalta. Lisäksi hän kirjoittaa lehteemme säännöllisesti myös muita juttuja. Tuija Siljamäki julkaisee nyt myös Rupista Rakkautta blogia osoitteessa https://lapsenmaailma.fi/blogit/rupista-rakkautta.

Sanna Virtanen

Kemisti Sanna Virtanen työskentelee Allergia-, iho- ja astmaliiton asiantuntijana. Hän kirjoittaa säännöllisesti Allergia & Astma -lehteen kemikaaleihin liittyvistä aiheista.

Anne Vuorenmaa

Anne kirjoittaa Allergia & Astma -lehteen mm. allergiasta, astmasta ja ihosta asiantuntijanäkökulmasta. Anne työskentelee asiantuntijana Allergia-, iho- ja astmaliitossa.

Maija Krappe

Maija on Allergia-, iho- ja astmaliiton tiedottaja, joka tuottaa sisältöjä myös lehteen.

Kaisa Toikko

Kaisa Toikko vastaa Allergia-, iho- jastmaliiton neuvonnassa. Hän toimittaa lehden Allergia- ja astmaneuvonnasta kysyttyä -palstoja ja kirjoittaa myös muita juttuja lehteen.

Risto Heikkinen

Risto Heikkinen työskentelee Allergia-, iho- ja asmaliiton vaikuttamis- ja kehittämistoiminnan parissa. Risto kirjoittaa lehteemme mm. harvinaissairauksista, sosiaali- ja terveyspalveluista ja pitkäaikaissairaiden sosiaaliturvasta.