Väriä ruokalautaselle

Kuusi kourallista ja viisi väriä. Näin kehotetaan syömään päivittäin kasviksia. Värit lisäävät ruuan houkuttelevuutta ja ovat ilo silmälle. Samalla ne mahdollistavat kausittaisen vaihtelun ruuanlaittoon. Kaikilla kasvisten sisältämillä väriaineilla on myös terveydellinen merkitys kehon hyvinvointiin. Nautitaan!

Tuula Jokinen, valtakunnallinen ruoka-allergianeuvoja, Pirkanmaan Allergia- ja Astmayhdistys.

Punajuuripihvit

4 dl vettä

1dl riisiä

600 g punajuuria

2 dl perunasosetta (veteen tehty)

100 g ...

Muita kirjoituksia samasta aiheesta:

Herkutellaan ystävänpäivänä!

Mustapippurikeksit - gluteeniton, maidoton, kananmunaton ja sojaton

Allergia- ja astmaneuvoja selvitti: Kala-allergiselle oireita kanasta?