Ulrika Björkstam: Nouse nyt!

Marraskuussa 2008 Ulrika Björkstam kävelee ulos työpaikkansa ovesta Mexico Cityssä. Suihkukone iskeytyy maahan, tuli ympäröi Ulrikan. Hänen kasvonsa ja kehonsa palavat.

Ulrika Björkstamin Nouse nyt. Kuinka selvisin vakavasta onnettomuudesta on selviytymistarina, jossa Björkstam kertoo omista selviytymiskeinoistaan kivun ja surun kokemuksia peittelemättä. Kirja tarjoaa runsaasti ajatuksia palovamman tai esimerkiksi sairauden kohdanneille sekä heidän läheisilleen.

Parhaimmillaan lukija voi ammentaa kirjasta uskoa myös omaan selviytymiseensä. Sujuvasanainen kirja on toki kiinnostavaa luettavaa kenelle tahansa elämäkerroista kiinnostuneille.
Ulrika Björkstam on Suomen Palovammayhdistyksen edellinen, pitkäaikainen puheenjohtaja ja edelleen hallituksen jäsen. Tietoa yhdistyksen toiminnasta: www.allergia.fi/palovammayhdistys/ajankohtaista.

 

Share

Keskustele ja kommentoi

Muita kirjoituksia samasta aiheesta:

PEF-Mittari Varkauden seudun Allergia- ja astmayhdistyksen jäsenille

Varkauden seudun Allergia- ja Astmayhdistyksen nykyiset ja uudet jäsenet saavat lahjaksi PEF-mittarin. Muille kuin jäsenille yhdistys myy mittareita edulliseen hintaan Varkauden sairaalan ala-aulan Pikku Ruusu -kahviossa. Samassa rakennuksessa toimii keuhkosairauksien poliklinikka ja Varkauden Terveyskeskus.

Herkutellaan ystävänpäivänä!

Meikkejä ja kampauksia koulun tuoksuttomassa päivässä