Tukea työelämässä jaksamiseen verkkokurssilta

Tarvitsetko tukea työssä jaksamiseen tai työhön paluuseen? Tarvitsetko ohjausta työelämän haasteisiin? Koetko uupumusta? Ratkaisuja työssä jaksamiseen ja omaan työhyvinvointiin sekä keinoja selvitä arjesta voi löytyä verkkokurssilta. Usean järjestön Etäsopeutumisvalmennus-kehittämishanke järjestää muun muassa Tukea työelämässä jaksamiseen kursseja. Allergia-, iho- ja astmaliitto on mukana hankkeessa.

Voit valita neljästä ajankohdasta itsellesi sopiva kurssi. Kaksi kursseista toteutetaan kokonaan verkossa ja niissä on 8 verkkotapaamista. Toiset kaksi kursseista alkavat kahden päivän mittaisella lähijaksolla ja jatkuvat 6 verkkotapaamisella. Verkossa työskentelyyn saa hyvät ohjeet ja tarvittaessa henkilökohtaisen opastuksen.

Kukin kurssi kestää kaksi kuukautta ja verkkotapaamiset ovat viikoittain sovittuina ajankohtina. Sen lisäksi voi osallistua itselle sopivina aikoina ryhmän chat-keskusteluun ja jakaa kokemuksia muiden kanssa. Jokaiseen tapaamiskertaan sisältyy tehtäviä, sekä materiaalia omatoimiseen työskentelyyn. Lisäksi kurssiin sisältyy kahdenkeskisiä verkkotapaamisia ohjaajan kanssa.

Kurssin ohjaajina ovat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Mukana on koulutettu kokemusasiantuntija. Kurssi on osallistujille maksuton. Kurssin aikana sovitaan 3 kk kuluttua verkossa toteutettava seurantatapaaminen.

Seuraavan kurssin hakuaika päättyy 16.12. Lisätietoa kursseista sekä sähköinen hakulomake löytyvät osoitteesta https://etasope.fi/kurssit/tukea-tyoelamassa-jaksamiseen/. Eri kohderyhmille järjestetään yhteensä 20 kurssia. Lisätietoa osoitteessa https://etasope.fi/.

Share

Keskustele ja kommentoi

Muita kirjoituksia samasta aiheesta:

PEF-Mittari Varkauden seudun Allergia- ja astmayhdistyksen jäsenille

Varkauden seudun Allergia- ja Astmayhdistyksen nykyiset ja uudet jäsenet saavat lahjaksi PEF-mittarin. Muille kuin jäsenille yhdistys myy mittareita edulliseen hintaan Varkauden sairaalan ala-aulan Pikku Ruusu -kahviossa. Samassa rakennuksessa toimii keuhkosairauksien poliklinikka ja Varkauden Terveyskeskus.

Herkutellaan ystävänpäivänä!

Meikkejä ja kampauksia koulun tuoksuttomassa päivässä