Tubettaja Hermanni: Vertaistukea videoista

Seurataanko teidänkin perheessä tubettajia? Nuoret saavat heiltä mallia niin luontosuhteeseen, itsestä huolehtimiseen kuin elämäntapoihin yleensä. Youtubessa julkaistut vlogit voivat kerätä satoja tuhansia katselijoita. Hermanni Hyyryläinen kertoo omasta vloggauksestaan.

Hermanni Hyyryläinen kuvaa Youtubessa julkaistuilla videoillaan nuoren miehen arkea. Verkkaisten videoiden pääosissa ovat esimerkiksi ruoka, luonto, liikunta, hyvinvointi ja kaverit. Monet saavat Hermannin videoista ideoita ja vertaistukea.

Nuorimies tuunaa Youtube-videolla makaronilaatikkoa avokadolla ja tillillä. Samalla hän rupattelee puhelimessa mummonsa kanssa. Videoissaan hän myös tapailee kavereitaan, kävelee pitkin Turun raitteja ja juttelee tuttavallisesti juuri sinulle. Tulee helposti olo, kuin olisi samassa porukassa, kaverien kesken.

Muita kirjoituksia samasta aiheesta:

Juha Perälä ja hervoton heinänuha

Juha 'Peris' Perälällä on hervoton heinänuha, mutta hän ei anna sen häiritä radiotyötä.

Herkän uravalinnat

Ritva Väisänen sai astmasta otteen kuntoutuskurssilla

Flunssan jälkeinen yöyskä ei loppunutkaan. Öisin istuin sohvalla ja yskin ja yskin. Juominen, joka oli ennen auttanut, ei enää auttanut. Näin kuvailee Ritva Väisänen astmansa ilmaantumista vuonna 2009.