Talvista hemmottelua

Tunnetko Allergiatunnus-tuotteiden valikoiman? Lehtemme Allergiatunnus-sivut ovat uudistuneet muun lehden mukana. Tuomme uudet Allergiatunnuksen saaneet tuotteet esille tuttuun tapaan. Nyt esittelemme lisäksi muita esimerkkejä Allergiatunnus-tuotteista. Koko valikoiman sekä Allergiatunnukseen liittyvät kriteerit näet osoitteessa www.allergiatunnus.fi.

Lehdessä 1/2017 esitellyt uudet Allergiatunnuksen saaneet tuotteet näet täältä.

Nyt esittelemme muutamia Allergiatunnus-tuotteita pakkaspäivien iloksi, omaan hyvinvointiin tai vaikkapa lahjaksi ystävälle. Lähestyvän kevään merkkinä esillä ovat myös Allergiatunnuksella varustetut ilmanpuhdistimet.

Hemmottelua herkkäihoiselle

Dermosil Sensitive Vartalovoi on helppo tapa hemmotella itseä tai ystävää. Valmistajalta kerrotaan, että tuotteen sisältämä kaakaovoi on yksi parhaista ihon kosteuttajista, ja se imeytyy ihoon hyvin. Myynti verkossa: www.dermoshop.fi.

Suihku- ja kylpyöljy sopii koko perheelle

Joko olet kokeillut kylpy- ja suihkuöljyä ihon kosteutukseen? Dermosilin Sensitive Shower & Bath Oil pitää ihon pehmeänä sekä ehkäisee ihon kuivumista talvipakkasilla. Dermosilin mukaan puhdas rapsiöljy lievittää ihon kutinaa ja rauhoittaa ihoa. Tuotteen rasvaprosentti on 45.

Ihonhoitoa vaihteleviin sääolosuhteisiin

Pakkanen, viima ja pyry koettelevat ihoa. Lumenen Ultra Sensitive SOS rauhoittava vartalo- ja kasvoemulsio tarjoaa pika-apua ärtyneelle iholle. Valmistajan mukaan tuote kosteuttaa ja hoitaa ihoa välittömästi, helpottaa ihoärsytyksiä ja epämiellyttävää tunnetta iholla.

Suojaa myös huulille

Favoran Pehmentävä Huulivoide muuttui vuoden alussa hajusteettomaksi ja tuotteella on nyt Allergiatunnus. Valmistajan mukaan huulivoiteen tehokkaasti kosteuttavat ainesosat suojaavat huulia niin tuulen, pakkasen kuin paisteen kuivattavilta vaikutuksilta. Myynti apteekeissa.

Kosteutusta silmille

Tuntuuko kuiva sisäilma silmissä? Kuivasilmäisyys saattaa iskeä myös esimerkiksi päätetyöskentelyssä tai piilolinssien myötä. Kotimainen Piiloset tarjoaa ratkaisuksi BioDrop -tuotesarjan, johon kuuluu mm. BioDrop MD Plus -tehokosteuttaja sekä myös piilolinssien käyttäjille sopiva Biodrop MD -kostutustippa. Tuotteet eivät sisällä hajusteita, säilöntäaineita eikä kasvi- tai eläinperäisiä ainesosia. Jälleenmyynti optikkoliikkeissä.

Lämpimänä muhkeilla peitteillä

Allergiatunnus-tuotteissa on myös hyvä valikoima vuodevaatteita. Esimerkiksi Familon Feel -tyynyt ja peitteet lanseerattiin tammikuussa. Familonilta kerrotaan, että ohut ja hieno mikrokuitutäyte tekee Feel-tuotteista ylellisiä ja mahtavan muhkeita.

Ilmanpuhdistin harkinnassa?

Ilmanpuhdistin on ympärivuotinen tuote, vaikkakin sen hankinta saattaa muistua mieleen vasta katu- ja siitepölyaikoihin. Allergiatunnuksella varustettuja ilmanpuhdistimia ovat Camfil City M, Electrolux Oxygen EAP300, Electrolux Oxygen EAP450 sekä Euromate VisionAir1. Tuotteiden allergianäkökulma: Erittäin tehokas ja riittävä puhtaan ilman tuottoaste. Hyvä pienhiukkasten puhdistuskyky. Tarkista myyntipaikat: www.allergiatunnus.fi.

 

Share

Keskustele ja kommentoi

Muita kirjoituksia samasta aiheesta:

PEF-Mittari Varkauden seudun Allergia- ja astmayhdistyksen jäsenille

Varkauden seudun Allergia- ja Astmayhdistyksen nykyiset ja uudet jäsenet saavat lahjaksi PEF-mittarin. Muille kuin jäsenille yhdistys myy mittareita edulliseen hintaan Varkauden sairaalan ala-aulan Pikku Ruusu -kahviossa. Samassa rakennuksessa toimii keuhkosairauksien poliklinikka ja Varkauden Terveyskeskus.

Herkutellaan ystävänpäivänä!

Meikkejä ja kampauksia koulun tuoksuttomassa päivässä