Syksy on kaaliruokien aikaa

Kaali on terveellinen, edullinen ja helppo ruoka-aine monipuolisiin ruokailutilanteisiin.

Tutustu uusiin kaalilajeihin, sillä vaihtoehtoja kyllä löytyy. Niitä voi käyttää pääraaka-aineena, lisäkkeenä, salaateissa tai koristeina esimerkiksi suolaisissa leivonnaisissa. Savoijinkaali on pehmeämpi vaihtoehto perinteisiin kaalikääryleisiin ja lihan tilalla voi käyttää tofua tai soijarouhetta.

Kaikki ohjeet löytyvät myös Erimenu.fi-palvelusta.

Ohjeet: Dieettikokki, restonomi (AMK) Tuula Jokinen, Pirkanmaan Allergia- ja Astmayhdistys 

KYSSÄKAALISOSEKEITTO  (6 ...

Muita kirjoituksia samasta aiheesta:

Herkutellaan ystävänpäivänä!

Mustapippurikeksit - gluteeniton, maidoton, kananmunaton ja sojaton

Allergia- ja astmaneuvoja selvitti: Kala-allergiselle oireita kanasta?