Saitko lehden tuplana?

Jos vastaat kyllä, olet luultavasti sekä allergia- ja astmayhdistyksen että atopia- ja/tai harvinaisyhdistyksen jäsen. Jäsenrekisterimme uudistuu kevään aikana, jolloin saamme lehden tuplalähetykset saadaan poistettua. Sillä välin - pistä hyvä kiertämään ja anna ylimääräinen lehti ystävälle!

Jäsenmallit - valitse omasi!

Allergia-, iho- ja astmaliitto tarjoaa uutena jäsenmallina varsinaista jäsenyyttä ja rinnakkaisjäsenyyttä. Varsinaisen jäsenyyden hinta on 27 e/vuosi, rinnakkaisjäsenyyden hinta 10 e/vuosi.Voit esimerkiksi olla allergia- ja astmayhdistyksen varsinainen jäsen (jäsenmaksu 27 e) ja lisäksi atopiayhdistyksen rinnakkaisjäsen (jäsenmaksu 10 e). Jäsenyys koskee kaikkia samassa taloudessa asuvia perheenjäseniä.

Jos haluat hyödyntää uutta jäsenmalliamme, ota yhteyttä liiton jäsenrekisteriin ja kerro, missä yhdistyksessämme pidät varsinaisen jäsenyytesi ja missä rinnakkaisjäsenyytesi.

Jos haluat pitää vain yhden yhdistyksen jäsenyyden, se onnistuu mainiosti. Siinä tapauksessa pyydämme sinua nyt ilmoittamaan, jäätkö allergia- ja astmayhdistyksen jäseneksi vai atopia- tai harvinaisyhdistyksen jäseneksi.

Jäsenrekisterin yhteystiedot: jasenet@allergia.fi tai 040 7214 988.

Share

Kommentit

  • Minna 3 years ago

    Hei!
    Onko työterveyshuoltoon mahdollisuus saada lehteä maksutta ?

Keskustele ja kommentoi

Muita kirjoituksia samasta aiheesta:

PEF-Mittari Varkauden seudun Allergia- ja astmayhdistyksen jäsenille

Varkauden seudun Allergia- ja Astmayhdistyksen nykyiset ja uudet jäsenet saavat lahjaksi PEF-mittarin. Muille kuin jäsenille yhdistys myy mittareita edulliseen hintaan Varkauden sairaalan ala-aulan Pikku Ruusu -kahviossa. Samassa rakennuksessa toimii keuhkosairauksien poliklinikka ja Varkauden Terveyskeskus.

Herkutellaan ystävänpäivänä!

Meikkejä ja kampauksia koulun tuoksuttomassa päivässä