Pirkanmaan allergia- ja astmayhdistyksellä leppoisa kevätjuhla

Pirkanmaan allergia- ja astmayhdistys vietti kevätjuhlaa toukokuussa Nokian Invalidit ry:n juhlatilassa Alisenniemellä. Parinkymmenen hengen porukka nautti aurinkoisesta ja helteisestä alkuillasta toiminnanjohtaja Terhi Hurmeen toivottaessa kaikki tervetulleiksi.

Teksti Mervi Hukari

Vaikka ajankohta oli toukokuun puoliväli, oli järven vesi jo 21,5 asteista! Muutama oli huomannut ottaa uimavarusteet mukaan ja pulahtivat pariinkin otteeseen järvessä. Nähtiin myös kuikka aivan lähietäisyydeltä.

Keittiössä häärivät Terhin lisäksi vapaaehtoiset apurit ja pian istuttiin jo höyryävien kahvikupposten ääressä. Allergikkojen tarjottavat olivat siististi omissa pusseissaan, joten kaikki löysivät itselleen sopivaa evästä.

Kahvin lomassa laulettiin yhdessä tuttuja keväisiä lauluja ja rupateltiin kuulumiset. Uusiakin tuttavuuksia löytyi. Terhi järjesti myös pienen sanakilpailun palkintojen kera. Ennen kotiinlähtöä syötiin vielä makkarat, josta kiitos grillimestarille!

Aika kului nopeasti ja kohta olikin jo kotiinlähdön aika. Juhla oli mukavan leppoisa, jonka järjestelyistä mukana olleet kiittelivät.

Lisätietoa Pirkanmaan allergia- ja astmayhdistyksestä

Share

Keskustele ja kommentoi

Muita kirjoituksia samasta aiheesta:

PEF-Mittari Varkauden seudun Allergia- ja astmayhdistyksen jäsenille

Varkauden seudun Allergia- ja Astmayhdistyksen nykyiset ja uudet jäsenet saavat lahjaksi PEF-mittarin. Muille kuin jäsenille yhdistys myy mittareita edulliseen hintaan Varkauden sairaalan ala-aulan Pikku Ruusu -kahviossa. Samassa rakennuksessa toimii keuhkosairauksien poliklinikka ja Varkauden Terveyskeskus.

Herkutellaan ystävänpäivänä!

Meikkejä ja kampauksia koulun tuoksuttomassa päivässä