Pimenevien iltojen iloja yhdistyksissä

Me yhdistysten jäsenet olemme tavallisia ihmisiä, jotka tekeemme yhdessä epätavallisen hienoja asioita.

Haluatko vaikuttamismahdollisuuksia, ajatusten vaihtoa, ystäviä ja mielekkäitä tehtäviä? Näitä kaikkia sisältyy yhdistysten hallitustyöskentelyyn. Tai haluatko jakaa kokemuksia ja arjen onnistumisia ja haasteita? Tätä kaikkea löytyy vertaistoiminnasta verkossa ja kasvotusten. Onko sinulla hyvä tapahtumaidea toteutettavaksi? Tai haluatko ehkä tulla liikkumaan tai retkeilemään yhdessä yhdistyksesi muiden jäsenten kanssa? Tämä kaikki ja paljon muuta on mahdollista toteuttaa ja toimintaan osallistua omassa yhdistyksessäsi.

Voit itse vaikuttaa siihen, minkä näköiseksi sinun jäsenyytesi muodostuu. Yhdessä saamme enemmän aikaan kuin yksin, yhdessä olemme vahvempia vaikuttamaan kuin yksin. Yhdistystoiminnassa tämä toteutuu hienosti. Tule mukaan ja tee jäsenyydestäsi oman näköistä. Kysy lisää jäsenyhdistyksestäsi.

Jäsenyydestä voi olla paljon odottamatonta iloa.

Raikasta syksyä!

Paula Hellemaa
Twitter: @PaulaHellemaa

 

Share

Keskustele ja kommentoi

Muita kirjoituksia samasta aiheesta:

PEF-Mittari Varkauden seudun Allergia- ja astmayhdistyksen jäsenille

Varkauden seudun Allergia- ja Astmayhdistyksen nykyiset ja uudet jäsenet saavat lahjaksi PEF-mittarin. Muille kuin jäsenille yhdistys myy mittareita edulliseen hintaan Varkauden sairaalan ala-aulan Pikku Ruusu -kahviossa. Samassa rakennuksessa toimii keuhkosairauksien poliklinikka ja Varkauden Terveyskeskus.

Herkutellaan ystävänpäivänä!

Meikkejä ja kampauksia koulun tuoksuttomassa päivässä