Pieni ele -keräyksestä 1,3 miljoonaa euroa

Kotimaisen vammais- ja terveystyön hyväksi tehtävä Pieni ele -keräys sai 1,3 miljoonaa euroa lahjoituksia kuntavaalien yhteydessä järjestetystä keräyksestä. Allergia-, iho- ja astmaliitto on mukana Pieni ele -keräyksessä.

Pieni ele järjestettiin huhtikuussa kuntavaalien äänestyspaikoilla ympäri Suomen.

Pieni ele -keräys järjestetään 17 vammais- ja terveysjärjestön yhteistyönä. Keräystuotolla saadaan vammaisille ja pitkäaikaissairaille henkilöille esimerkiksi kuntoutusta, apuvälineitä ja vertaistukitoimintaa. Puolet kunkin kunnan lipaskeräyksen tuotosta käytetään paikallisten vammais- ja terveysyhdistysten toimintaan ja toinen puolikas valtakunnalliseen työhön. Allergia-, iho- ja astmaliitossa myös liitolle jyvitetyt tuotot käytetään paikallisen yhdistystoiminnan hyväksi.

Painavin lahjoitus saatiin Oulussa, jossa tuntemattomaksi jäänyt lahjoittaja kantoi keräyspaikalle 10 kg kolikoita.

- Sydämellinen kiitos lahjoittajille vammais- ja terveystyön tukemisesta. Kiitos myös kaikille vapaaehtoistyötä tehneille, kiittää projektipäällikkö Elina Ranta.

Myös Allergia-, iho- ja astmaliitto paikallisyhdistyksineen kiittää keräykseen osallistuneita.

Seuraava Pieni ele -lipaskeräys järjestetään presidentinvaalien äänestyspaikoilla tammikuussa 2018.

 

Share

Keskustele ja kommentoi

Muita kirjoituksia samasta aiheesta:

PEF-Mittari Varkauden seudun Allergia- ja astmayhdistyksen jäsenille

Varkauden seudun Allergia- ja Astmayhdistyksen nykyiset ja uudet jäsenet saavat lahjaksi PEF-mittarin. Muille kuin jäsenille yhdistys myy mittareita edulliseen hintaan Varkauden sairaalan ala-aulan Pikku Ruusu -kahviossa. Samassa rakennuksessa toimii keuhkosairauksien poliklinikka ja Varkauden Terveyskeskus.

Herkutellaan ystävänpäivänä!

Meikkejä ja kampauksia koulun tuoksuttomassa päivässä