PEF-Mittari Varkauden seudun Allergia- ja astmayhdistyksen jäsenille

Varkauden seudun Allergia- ja Astmayhdistyksen nykyiset ja uudet jäsenet saavat lahjaksi PEF-mittarin. Muille kuin jäsenille yhdistys myy mittareita edulliseen hintaan Varkauden sairaalan ala-aulan Pikku Ruusu -kahviossa. Samassa rakennuksessa toimii keuhkosairauksien poliklinikka ja Varkauden Terveyskeskus.

Palvelun tarkoitus on astman omahoidon ja seurannan parantaminen. Astman toteamisen jälkeen sairauden tilannetta tulee seurata säännöllisesti PEF-mittausten avulla ja astmaatikolla tulee olla oma mittari, joka on EU -standardoitu.

- Haluamme parantaa astmaatikkojen omahoitoa kotona sekä tehdä PEF-mittarin hankinnan mahdollisimman helpoksi hoitokäynnin yhteydessä, kertoo yhdistyksen puheenjohtaja Vappu Juutilainen.

 

Share

Keskustele ja kommentoi

Muita kirjoituksia samasta aiheesta:

Herkutellaan ystävänpäivänä!

Meikkejä ja kampauksia koulun tuoksuttomassa päivässä

Pääkirjoitus 1/2017 Yhdessä uuteen vuoteen

Uusi vuosi on aina uuden alku. Vuonna 2017 totisesti puhaltavat uudet tuulet, sillä tänä vuonna elämme kokonaan uudessa järjestössä. Allergia- ja astmaliiton ja Iholiiton jäsenyhdistykset tekivät marraskuussa historiallisen päätöksen: Allergia- ja astmaliitto sekä Iholiitto yhdistyivät yhdeksi liitoksi.