Päättäjän puheenvuoro: Uusi Allergia-, iho- ja astmaliitto

Yritysmaailman fuusiot eivät vain tapahdu, ne tehdään. Järjestömaailmassa yhdistymiset ovat ehkä vieläkin haasteellisempi ja monisyisempi kokonaisuus. Yhdistymisiin liittyy paljon historiaa, reilusti identiteettikysymyksiä ja keskeisimpänä tosiasia siitä, että lopullisen päätöksen tekevät jäsenyhdistykset.

Järjestömaailman yhdistymisissä raha ei ratkaise vaan tahtotila ja yhteinen näkymä tulevaisuudesta sekä jäsenistön tarpeista. Näin asia meni myös Allergia- ja astmaliiton ja Iholiiton yhdistymisen osalta. Molemmissa liitoissa työ yhdistymisen eteen alkoi jo kevättalvella 2016 ja se saadaan maaliin kuluvan syksyn aikana. Vaikka aikajänne saattaa vaikuttaa pitkältä, voi näin ohjaajan paikalla istuneena todeta ajan menneen todella nopeasti ja koko yhdistymisen onnistuneen vain tarkan aikataulutuksen ja vahvan yhteisen tahdon ansiosta.

Allergia-, iho- ja ...

Muita kirjoituksia samasta aiheesta:

PEF-Mittari Varkauden seudun Allergia- ja astmayhdistyksen jäsenille

Varkauden seudun Allergia- ja Astmayhdistyksen nykyiset ja uudet jäsenet saavat lahjaksi PEF-mittarin. Muille kuin jäsenille yhdistys myy mittareita edulliseen hintaan Varkauden sairaalan ala-aulan Pikku Ruusu -kahviossa. Samassa rakennuksessa toimii keuhkosairauksien poliklinikka ja Varkauden Terveyskeskus.

Herkutellaan ystävänpäivänä!

Meikkejä ja kampauksia koulun tuoksuttomassa päivässä