Ota askeleita hyvinvointisi eteen! Tule mukaan kävelykilometrikilpailuun!

Kävelykilometrikilpailu on leikkimielinen haastekilpailu, jonka tavoitteena on kannustaa ihmisiä edistämään hyvinvointiaan kävellen ja ulkona liikkuen. Käveleminen on myös näin poikkeusaikoina lähes kaikille soveltuva liikuntamuoto, joka ei ole ajasta tai paikasta riippuvainen. Terveyden kannalta olisi hyvä, että ottaisimme päivittäin vähintään 9000 askelta, joka kertyy esimerkiksi päivittäisten askareiden lisäksi tehdystä 30 minuutin kävelylenkistä. Kävelyä voi tehdä kuitenkin lyhyempinä pätkinä ja tärkeintä on muistaa, että jokainen askel, jonka otamme edistää omaa terveyttämme. Ulkona liikkuessa saamme myös kerrytettyä tärkeitä luontoaskeleita.

Kaikilla liiton jäsenillä on nyt oiva mahdollisuus osallistua kävelykilometrikilpailuun Allergia-, Iho- ja Astmaliiton joukkueessa. Tule mukaan joukkueeseemme kerryttämään askeleita yhteiseen pottiin. Kilpailuun osallistuminen ei maksa mitään ja mukaan liittyminen on helppoa.

Liiton joukkueeseen ovat tervetulleita kaikki liiton jäsenet ja muut kävelemisestä kiinnostuneet. Arvomme kaikkien joukkueeseemme osallistuneiden kesken palkintoja kilpailun päätyttyä.

Ilmoittaudu heti mukaan:

1. Rekisteröidy sivulle https://kavelykilometrikisa.fi ja liity joukkueeseemme. Joukkueeseemme pääset osallistumiskoodilla ”luontoliikkujat2020”.

2. Jos et halua kerryttää kilometrejä omalla nimellä, voit merkitä itsellesi nimimerkin, joka näkyy julkisissa listoissa.

3. Kirjaa 1.9.-31.10.2020 aikana kävelemäsi kilometrit tai minuutit. Jokainen askel edistää omaa terveyttäsi. Mitä enemmän askelia kerrytät, sen paremmin voit. Kirjaamalla kilometrejäsi kerrytät askeleita myös joukkueellemme.

Kilpailun järjestää HSL ja Traficom.

Tervetuloa mukaan ottamaan askeleita oman hyvinvointisi eteen!

 

Share

Muita kirjoituksia samasta aiheesta:

PEF-Mittari Varkauden seudun Allergia- ja astmayhdistyksen jäsenille

Varkauden seudun Allergia- ja Astmayhdistyksen nykyiset ja uudet jäsenet saavat lahjaksi PEF-mittarin. Muille kuin jäsenille yhdistys myy mittareita edulliseen hintaan Varkauden sairaalan ala-aulan Pikku Ruusu -kahviossa. Samassa rakennuksessa toimii keuhkosairauksien poliklinikka ja Varkauden Terveyskeskus.

Herkutellaan ystävänpäivänä!

Meikkejä ja kampauksia koulun tuoksuttomassa päivässä