Osallisuudessa hyödynnetään kokemustietoa

Kansalaisten ja kansalaisjärjestöjen mahdollisuudet osallistua yhteiskunnan kehittämiseen lisäävät hallinnon läpinäkyvyyttä ja avoimuutta.

Teksti Risto Heikkinen ja Aino Loikkanen

Osallisuutta on viime aikoina korostettu vahvasti niin hallitusohjelmissa kuin yleisissä julkisen hallinnon kehittämistavoitteissa (www.avoinhallinto.fi). Hyvää hallintoa ja viranomaistoimintaa tulee kehittää yhdessä kohderyhmän, eli kansalaisten, kuntalaisten, potilaiden ja asiakkaiden kanssa. Osallisuudessa hyödynnetään kokemustietoa. Monissa kunnissa ja sairaanhoitopiireissä ...

Muita kirjoituksia samasta aiheesta:

Mikä harvinainen?

Harvinainen sairaus tai vamma koskettaa yli 300 000 suomalaista ja heidän läheisiään. Allergia- ja astmaliiton ja Iholiiton yhdistymisen myötä harvinaiset ihosairaudet tulevat osaksi aihepiiriämme. Harvinaisten sairauksien päivää vietetään ti 28.2.

Harvinaissairauksien kansallinen konferenssi Espoossa

Harvinaissairauksien kansallinen konferenssi 2017 järjestetään Espoon Hanasaaressa tiistaina 9. toukokuuta. Konferenssi on suunnattu kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Harvinaiset ihosairaudet tutuiksi

Allergia- ja astmaliiton ja Iholiiton yhdistyminen tuo meille uudenlaista asiantuntemusta ja osaamista. Myös aihepiirimme laajenee muun muassa harvinaisiin ihosairauksiin.