Mert Otsamo suunnitteli Allergiaviikolle oman vaatteen

Vaatesuunnittelija Mert Otsamo suunnitteli Allergiaviikolle 2017 oman vaatteen. Tavoitteena oli vaate, joka on mahdollisimman vapaa haitallisista kemikaaleista – ja jossa on mukana myös pientä twistiä.

Helsingin punavuorelaisessa työtilassa väki on kumartunut tietokoneittensa puoleen. Kasvot värjäytyvät näytön hypnoottisessa valossa kalpeaksi. Täysin mustaan pukeutuneella muotisuunnittelija Mert Otsamolla on meneillään neuvottelu yhdessä tilan pöydistä. Hän ehtii kuitenkin tulla jututettavaksi. Puhelin pirisee jo seuraavaa tapaamista.

Mert suunnittelee parhaillaan uutta taidelähtöistä mallistoa, josta hän ei vielä suostu paljastamaan enempää. Malliston valmistamisen rinnalla hän tekee kaiken aikaa mittatilaustöitä. Mert on suunnitellut myös vaatteen ...

Muita kirjoituksia samasta aiheesta:

PEF-Mittari Varkauden seudun Allergia- ja astmayhdistyksen jäsenille

Varkauden seudun Allergia- ja Astmayhdistyksen nykyiset ja uudet jäsenet saavat lahjaksi PEF-mittarin. Muille kuin jäsenille yhdistys myy mittareita edulliseen hintaan Varkauden sairaalan ala-aulan Pikku Ruusu -kahviossa. Samassa rakennuksessa toimii keuhkosairauksien poliklinikka ja Varkauden Terveyskeskus.

Juha Perälä ja hervoton heinänuha

Juha 'Peris' Perälällä on hervoton heinänuha, mutta hän ei anna sen häiritä radiotyötä.

Herkutellaan ystävänpäivänä!