Mitä uutta siedätyshoidossa?

Lähivuosina koivun siitepölyallergian hoitoon on tulossa uusi tablettimuotoinen siedätyshoitovalmiste. Siedätyshoitojen määrät ovat tasaisessa kasvussa.

Lue myös: Siedätyshoitoa oireet pinnassa.

Siedätyshoitoja kehittävä ALK toteaa kansainvälisessä tiedotteessaan, että faasi III -tutkimuksessa tällä tabletilla osoitettu kliininen teho oli yksi merkittävimmistä, mitä siedätyshoitotutkimuksissa on nähty. Yhtiö hakee tabletille myyntilupaa Euroopassa tämän vuoden aikana.

ALKin Suomen liiketoimintapäällikkö Jukka Hannula arvioi, että lääke saattaisi olla saatavilla v. 2019 - 2020 vaihteessa. Hän painottaa, että myyntiluvat ovat viranomaisten käsissä, joten tarkempaa aikataulua on vielä vaikea ...

Muita kirjoituksia samasta aiheesta:

PEF-Mittari Varkauden seudun Allergia- ja astmayhdistyksen jäsenille

Varkauden seudun Allergia- ja Astmayhdistyksen nykyiset ja uudet jäsenet saavat lahjaksi PEF-mittarin. Muille kuin jäsenille yhdistys myy mittareita edulliseen hintaan Varkauden sairaalan ala-aulan Pikku Ruusu -kahviossa. Samassa rakennuksessa toimii keuhkosairauksien poliklinikka ja Varkauden Terveyskeskus.

Päivitä tietosi atooppisen ihottuman hoidosta

Keskiviikkona 28.9. kello 14 allergia- ja astmaneuvoja Marjo Tähtinen kertoo atooppisen ihon hoidosta Allergia- ja astmaliiton livelähetyksessä. Uusi Käypä Hoito -suositus on julkaistu - mitä atoopikon kannattaa niistä tietää? Mitkä ovat keskeisiä avainkohtia atooppisen ihon hoidossa?

Herkutellaan ystävänpäivänä!