Marraskuu, mikä ihana tekosyy herkutella

Perheen ja ystävien kanssa kokoontuminen piristää marraskuun pimeydessä. Sytytä kynttilät, tarjoile glögiä, kinkkupiirakkaa, leipätikkuja, piparkakkuja ja kookosfudgea. Nauti parhaassa seurassa! Kaikki ohjeet ovat ilman maitoa, munaa, soijaa, kotimaisia viljoja, tattaria, pähkinöitä ja mantelia. Lisää Annukka Moilasen herkullisia ruoka- ja leivontaohjeita löydät Kaiketonta sydämellä blogista www.kaiketonta.fi.

Ohjeet: Annukka Moilanen 

Kinkkupiirakka

Pohja:

2,5 dl rouheista, gluteenitonta jauhoseosta

1 tl ksantaania

1 tl psylliumia

ripaus suolaa

75 g ...

Muita kirjoituksia samasta aiheesta:

Herkutellaan ystävänpäivänä!

Mustapippurikeksit - gluteeniton, maidoton, kananmunaton ja sojaton

Allergia- ja astmaneuvoja selvitti: Kala-allergiselle oireita kanasta?