Kuorot kajauttivat Pirunpesällä luonnonpäivänä

Luonnon konserttisali läpäisi ensitestin, kun päijäthämeen kuusi kuoroa yleisöineen konsertoi Suomen luonnon päivän kunniaksi Tiirismaan Pirunpesällä elokuussa. Piru kaikukoon - tapahtuma oli osa Suomi 100 Luonnonpäivien ohjelmaa, jota koordinoivat Päijät-Hämeen Allergia ja Astmayhdistys sekä Tiirismaan Latu ry.

Pirunpesän kalliohalkeaman soveltuvuus konserttisalina on nyt testattu ja kaiku toimivaksi todettu. Tätä tarinaa ja tekoa oli todistamassa noin 600 kuulijaa ja laulajaa. Konsertissa esiintyivät Hollolan naislaulajat, Musiikkimarakatit, Lotilan musiikkiluokkien lapset, Lauluyhtye Caya, Filianna, Hollolan mieskuoro sekä haitarilla säestävä Jan Dobrowolski . Taiteellisena johtajana toimi Kylli Luukkonen.

Kukin  kuoro sai valita omaksi numerokseen kaksi suomalaisuutta kuvaavaa kappaletta.

Alkuun kuitenkin kajautettiin räväkästi yhteislauluna hämäläistenlaulu sekä konsertin päätteeksi Finlandia-hymni sekä Maamme – laulu. Juhlaa kunnioittaen juhlaväki oli pukeutunut siniseen ja valkoiseen.

Teksti ja kuvat: Arja Mesimäki

 

Share

Keskustele ja kommentoi

Muita kirjoituksia samasta aiheesta:

PEF-Mittari Varkauden seudun Allergia- ja astmayhdistyksen jäsenille

Varkauden seudun Allergia- ja Astmayhdistyksen nykyiset ja uudet jäsenet saavat lahjaksi PEF-mittarin. Muille kuin jäsenille yhdistys myy mittareita edulliseen hintaan Varkauden sairaalan ala-aulan Pikku Ruusu -kahviossa. Samassa rakennuksessa toimii keuhkosairauksien poliklinikka ja Varkauden Terveyskeskus.

Herkutellaan ystävänpäivänä!

Meikkejä ja kampauksia koulun tuoksuttomassa päivässä