Kuntoutukseen?

Sopeutumisvalmennus on moniammatillista kuntoutusta ja se on osa hyvää hoitoa. Se auttaa pohtimaan elämäntilannetta ja selviytymään allergian ja astman kanssa arjessa. Kuntoutuskursseilta saat tietoa, ohjausta, vertaistukea sekä uusia näkökulmia arkeen.

Kurssin sisältö tarkentuu kuntoutujien toiveiden mukaisesti, sisältäen toiminnallisia, tiedollisia ja kokemuksellisia osia astman, allergian ja atooppisen ihon omahoidosta. Voit valita sopivan kuntoutuksen elämäntilanteesi mukaan: viikon kuntoutuskurssi, viikonloppukurssi, kuntoutusjakso iltaisin neljä kertaa tai verkkokurssi. Kursseja on eri-ikäisille: lapsiperheille, nuorille, aikuisille ja eläkeläisille.

Kurssit toteutetaan Kelan kuntoutuksena tai Raha-automaattiyhdistyksen (RAY) tukemana. Hakuohjeet ja tarkemmat kurssiajankohdat saat liiton verkkosivuilta www.allergia.fi/kuntoutus. Kysy meiltä lisää, mikä kurssi sinulle soveltuisi parhaiten kuntoutus@allergia.fi tai puh 09 4733 5301.

Hanna Pellikka, kuntoutuspäällikkö, Allergia- ja astmaliitto

 

Share

Keskustele ja kommentoi

Muita kirjoituksia samasta aiheesta:

PEF-Mittari Varkauden seudun Allergia- ja astmayhdistyksen jäsenille

Varkauden seudun Allergia- ja Astmayhdistyksen nykyiset ja uudet jäsenet saavat lahjaksi PEF-mittarin. Muille kuin jäsenille yhdistys myy mittareita edulliseen hintaan Varkauden sairaalan ala-aulan Pikku Ruusu -kahviossa. Samassa rakennuksessa toimii keuhkosairauksien poliklinikka ja Varkauden Terveyskeskus.

Päivitä tietosi atooppisen ihottuman hoidosta

Keskiviikkona 28.9. kello 14 allergia- ja astmaneuvoja Marjo Tähtinen kertoo atooppisen ihon hoidosta Allergia- ja astmaliiton livelähetyksessä. Uusi Käypä Hoito -suositus on julkaistu - mitä atoopikon kannattaa niistä tietää? Mitkä ovat keskeisiä avainkohtia atooppisen ihon hoidossa?

Herkutellaan ystävänpäivänä!