Kun ihottuma menee ihon alle

Atooppisessa ihottumassa iho ei enää suojaakaan ympäristöltä, silloin sairaus ja hoito kuormittavat monin eri tavoin. Toivoa on kuitenkin tiedossa.

Atooppinen ihottuma on ihon alueen krooninen, kutiseva ja tulehduksellinen ihotauti, johon kuuluu vaihtelevia pahenemisvaiheita. Useimmiten atooppinen ihottuma on lievää, mutta keskivaikea ja vaikea atooppinen ihottuma on puolestaan jotain aivan muuta.

Keskivaikeassa atooppisessa ihottumassa oireet ovat toistuvia, jonka lisäksi iho voi hilseillä, olla punoittava, poltteleva, paksuuntunut ja rikkoutunut. ...

Muita kirjoituksia samasta aiheesta:

PEF-Mittari Varkauden seudun Allergia- ja astmayhdistyksen jäsenille

Varkauden seudun Allergia- ja Astmayhdistyksen nykyiset ja uudet jäsenet saavat lahjaksi PEF-mittarin. Muille kuin jäsenille yhdistys myy mittareita edulliseen hintaan Varkauden sairaalan ala-aulan Pikku Ruusu -kahviossa. Samassa rakennuksessa toimii keuhkosairauksien poliklinikka ja Varkauden Terveyskeskus.

Päivitä tietosi atooppisen ihottuman hoidosta

Keskiviikkona 28.9. kello 14 allergia- ja astmaneuvoja Marjo Tähtinen kertoo atooppisen ihon hoidosta Allergia- ja astmaliiton livelähetyksessä. Uusi Käypä Hoito -suositus on julkaistu - mitä atoopikon kannattaa niistä tietää? Mitkä ovat keskeisiä avainkohtia atooppisen ihon hoidossa?

Herkutellaan ystävänpäivänä!