Kolme hetkeä 2/2019

Kysymme yhdistystemme toimijoilta heidän tärkeistä hetkistään järjestössä. Vuorossa tässä lehdessä Ruut Heikkilä Suomen HAE-yhdistyksestä.


 

1 Autettavasta jälleen auttajaksi

Olen oman sairastumiseni myötä joutunut vuosia sitten kokemaan, mitä on tulla auttajasta autettavaksi. Viimeisten vuosien aikana olen saanut kokea asian jälleen toisin päin. Yhdistystoiminnassa olen päässyt autettavasta taas auttajan rooliin, kun olen voinut vuosien kokemustani jakaa toisille vastaavassa tilanteessa oleville avuntarvitsijoille. Tämä on ollut antoisaa, vaikka on ...

Muita kirjoituksia samasta aiheesta:

Mikä harvinainen?

Harvinainen sairaus tai vamma koskettaa yli 300 000 suomalaista ja heidän läheisiään. Allergia- ja astmaliiton ja Iholiiton yhdistymisen myötä harvinaiset ihosairaudet tulevat osaksi aihepiiriämme. Harvinaisten sairauksien päivää vietetään ti 28.2.

Harvinaissairauksien kansallinen konferenssi Espoossa

Harvinaissairauksien kansallinen konferenssi 2017 järjestetään Espoon Hanasaaressa tiistaina 9. toukokuuta. Konferenssi on suunnattu kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Harvinaiset ihosairaudet tutuiksi

Allergia- ja astmaliiton ja Iholiiton yhdistyminen tuo meille uudenlaista asiantuntemusta ja osaamista. Myös aihepiirimme laajenee muun muassa harvinaisiin ihosairauksiin.