Kiitos jäsentutkimukseen osallistuneille

Allergia-, iho- ja astmaliitto tekee kahden vuoden välein kyselyn, jonka tarkoituksena on kuulla jäsenten mielipiteitä järjestön toiminnasta ja koota ehdotuksia toiminnan kehittämiseksi. Tuoreimpaan, maaliskuussa tehtyyn kyselyyn vastasi yli 2500 jäsentä.

Edellisen kyselyn jälkeen Allergia- ja astmaliitto on yhdistynyt Iholiiton kanssa. Järjestöjen yhdistyminen on lisännyt jäsenistön tarpeita monin tavoin. Jäsenistöön kuuluu nyt sekä tavallisimpia että harvinaisimpia kroonisia sairauksia sairastavia.

Kehittämistarpeita paljastui erityisesti harvinaisyhdistyksille tarjottavissa palveluissa. Joka viides harvinaisyhdistyksen jäsenistä ilmoitti liiton toiminnan ja palveluiden vastaavan huonosti heidän tarpeita. Allergia- ja astmayhdistysten sekä atopiayhdistysten jäsenistä tyytymättömiä oli harvempi kuin joka ...

Muita kirjoituksia samasta aiheesta:

PEF-Mittari Varkauden seudun Allergia- ja astmayhdistyksen jäsenille

Varkauden seudun Allergia- ja Astmayhdistyksen nykyiset ja uudet jäsenet saavat lahjaksi PEF-mittarin. Muille kuin jäsenille yhdistys myy mittareita edulliseen hintaan Varkauden sairaalan ala-aulan Pikku Ruusu -kahviossa. Samassa rakennuksessa toimii keuhkosairauksien poliklinikka ja Varkauden Terveyskeskus.

Herkutellaan ystävänpäivänä!

Meikkejä ja kampauksia koulun tuoksuttomassa päivässä