Herkullisia tarjottavia kevään juhliin

Kevät on juhlien aikaa. Loihdi suussasulavia herkkuja vapuksi, äitienpäiväpöytään sekä kevään valmistujaisjuhliin. Kaikki ohjeet ovat ilman maitoa, munaa, soijaa, kotimaisia viljoja, tattaria, pähkinöitä ja mantelia. Lisää Annukka Moilasen ruoka- ja leivontaohjeita Kaiketonta sydämellä -blogista www.kaiketonta.fi.

Teksti: Annukka Moilanen

Donitsit

Taikina:

3 3/4 dl hienoa gluteenitonta jauhoseosta

1/2 tl ksantaania

2 tl leivinjauhetta

1 1/4 dl fariinisokeria

1/4 tl suolaa

muutama rouhaisu vaniljaa myllystä

1 1/4 dl riisimaitojuomaa

2 tl ...

Muita kirjoituksia samasta aiheesta:

Herkutellaan ystävänpäivänä!

Mustapippurikeksit - gluteeniton, maidoton, kananmunaton ja sojaton

Allergia- ja astmaneuvoja selvitti: Kala-allergiselle oireita kanasta?