Gluteenitonta leivontaa

Herkullisten sämpylöiden, pizzojen ja piirakoiden leipominen onnistuu Tiina Isohannin ohjeilla myös gluteenittomasti. Agata Bakeryn gluteeniton A1-jauhoseos sopii gluteenittomien pullien, kakkujen, piiraiden, pikkuleipien ynnä muiden valmistukseen. Jauhoseos sisältää valkoista riisijauhoa, täysjyväriisijauhoa, tapiokatärkkelystä, maissitärkkelystä, perunatärkkelystä ja ksantaanikumia.

Lisää gluteenittomia ruoka- ja leivontaohjeita löydät  www.agatabakery.com. Sieltä ja Agatan Bakeryn Facebook-sivuilta löydät myös A1-jauhojen myyntipaikat ja uutisia mm. ...

Muita kirjoituksia samasta aiheesta:

Herkutellaan ystävänpäivänä!

Mustapippurikeksit - gluteeniton, maidoton, kananmunaton ja sojaton

Allergia- ja astmaneuvoja selvitti: Kala-allergiselle oireita kanasta?