Focaccia, omena-kvinoapaistos ja munattomat marengit

Miten tehdä ruokaa, kun voimakkaat allergiat sotkevat arjen? Tai kun vierailla on useampia erityisruokavalioita?

Annukka Moilanen ja Kati-Annika Ansas pistivät ’kaikettomat’ ruokaohjeet yksiin kansiin. Niin syntyi Kaiketon - Hyvää ilman maitoa, munia, viljoja, soijaa ja pähkinöitä -keittokirja. Kirja tarjoaa ruoka- ja leivontaohjeita niin arkeen kuin juhlaan. Lisäksi kirjassa esitellään vähän vieraampia apuaineita kuten kvinoa, psyllium ja teff-jauho, sekä annetaan käytännön vinkkejä onnistumiseen. Kaikki ohjeet on kuvitettu.

Allergia & Astma sai kirjasta kolme ohjetta lukijoiden iloksi: nyt kokeillaan focacciaa, omena-kvinoapaistosta ja munattomia ...

Muita kirjoituksia samasta aiheesta:

Herkutellaan ystävänpäivänä!

Mustapippurikeksit - gluteeniton, maidoton, kananmunaton ja sojaton

Allergia- ja astmaneuvoja selvitti: Kala-allergiselle oireita kanasta?