Esittelyssä uudet Allergiatunnustuotteet 4/2020

Saimme tällä kertaa esittelyymme ENJO -siivousmenetelmätuotteet, joilla puhdistat kotisi pelkällä vedellä, SINI Desinfioivat pikasiivousliinat nopeaan siivoukseen sekä ainoana Allergiatunnuksen saaneena sohvamallistona Suomessa Jazz Sensitive -sohvamalliston.

Osallistuthan myös Vastaa ja vaikuta -kyselyymme, jossa on palkintona viisi Avène XeraCalm -tuotepakettia kuivalle ja atooppiselle iholle.

Tällä palstalla esittelemme poimintoja Allergiatunnus-tuotteiden valikoimasta. Tutustu tunnukseen ja tuotevalikoimaan uusitulla Allergiatunnus-sivustollamme

Muita kirjoituksia samasta aiheesta:

Keväinen pyykkipäivä!

Vinkkejä pyykkipäivään - tähän juttuun kokosimme pyykinpesuvalmistajien vinkkejä. Lue ja jaa omasi jutun kommentoinnissa!

Esittelyssä: Koti kuntoon

Allergiatunnus-tuotteissa on runsaasti vaihtoehtoja myös kodin kunnostukseen ja ylläpitoon. Rakentamisen, remontoinnin ja sisustusmateriaalien kriteerinä on mm. vähäpäästöisyys, pölyttömyys ja puhdistuskestävyys. Tuotteet eivät saa sisältää haitallisia kemikaaleja.

Esittelyssä: Lahjavinkkejä!

Mitä antaa ystävälle, jolla on jo kaikkea? Jotakin hyödyllistä, tarpeellista ja ilahduttavaa? Näillä hemmottelet helposti itseäsi ja läheisiäsi jouluna ja ympäri vuoden.