Esittelyssä uudet Allergiatunnustuotteet 3/2020

Esittelyssä uusia Allergiatunnustuotteita

Joko olet käynyt tutustumassa uudistuneeseen Allergiatunnus- sivustoomme? Löydät sivuilta listan kaikista tuotteista, joille on myönnetty Allergiatunnus sekä paljon muuta tietoa, nyt myös englanniksi. Saimme tällä kertaa esittelyymme uusina Allergiatunnustuotteina patja- ja vuodemallistoja miellyttävämpään nukkumiskokemukseen sekä vegaanisen ja hajustamattoman ripsivärin. Osallistuthan myös sivun 49 Vastaa ja vaikuta -kyselyymme, jossa on palkintona kolme settiä Mini Risk -tuotteita.

Tällä palstalla esittelemme poimintoja Allergiatunnus-tuotteiden valikoimasta. Tutustu tunnukseen ja tuotevalikoimaan uusitulla Allergiatunnus-sivustollamme www.allergiatunnus.fi.
 

Tuuheutta ja pituutta ripsille

Dermosilin Good Lash Day ripsiväri (12 ml) tuo tuuheutta ja pituutta ripsille samalla, kun ainutlaatuisesti muotoiltu kaareva harjasosa auttaa taivuttamaan ripset kauniisti.

Täyteläisen vahva musta sävy tekee katseesta intensiivisen ja viimeistelee niin arki- kuin juhlameikin.

Ripsiväri koostuu pääasiassa luonnollisista raaka-aineista, sisältäen runsaasti luonnollisia vahoja ja öljyjä, jotka hoitavat ja vahvistavat ripsiä.

Tuote on vegaaninen ja hajustamaton.
 


Uusi Isabella-patjamallisto

Sotkasta on voinut jo useamman vuoden ajan ostaa sänkyjä ja patjoja, jotka ovat kehitetty yhteistyössä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa. Viimeisin yhteistyö on uusi, kotimainen Isabella-patjamallisto, joka on päivitetty tyyliltään tähän päivään. Patjamalliston verhoilukankaana on kestävä huonekalukangas kahdessa eri harmaan sävyssä. Isabella -mallisto on tyylikkään klassinen ja aikaa kestävä. Isabella -sängyt ja -patjat valmistaa Hilding Anders Finland Oy ja tuotteissa on 5-vyöhykkeinen pussijousitus sekä kaksi eri joustinkovuutta. Patjojen kaksoisjousitus viimeistelee nukkumamukavuuden.

Uusi Isabella-patjamallisto saatavilla Sotka-myymälöistä ja Verkkokaupasta syyskuun lopulla.

 


Uusittu Asko Bonnell Classic -mallisto

Asko Bonnell® Classic -mallistossa on perinteisen joustinpatjan ominaisuudet nykypäivän parhailla materiaaleilla ja rakenteellisilla ratkaisuilla. Mallisto koostuu kolmesta patjasarjasta; Essi, Emilia sekä Elise. Sarjoista löytyy tyylikkäällä verhoilukankaalla valmistetut runkopatjat, jenkkisängyt ja moottorisängyt, joiden väreinä on beige, harmaa ja ruskea. Jokaisen sarjan tuotteet on valittavissa kahdella eri jäykkyysvaihtoehdolla; Hard (kova) ja Medium (keskikova). Kokonaisilme täydentyy, tyylikkäästi viimeistellyillä Classic- ja ylellisillä Elise-sängynpäädyillä. Essi- ja Emilia-sarjoista löytyy myös miellyttävällä joustokankaalla verhoillut joustinpatjat. Näiden lisäksi jokaisessa patjasarjassa on omanlainen, nukkumamukavuuden viimeistelevä sijauspatja. Malliston laajasta valikoimasta löytyy oma sänky jokaiseen mieltymykseen.

 

 

Kotimaiset Unico Pro -vuoteet on rakkaudella rakennettu

Unico Finland Oy:n uusi hotellikäyttöön suunnattu Unico Pro-vuodemallisto suunniteltiin Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry:n Allergiatunnuksen arvoiseksi.

Hotelleissa sängyillä on keskeinen rooli tavoiteltaessa tinkimätöntä asiakaskokemusta. Miellyttävän nukkumismukavuuden lisäksi korkealuokkaiselta hotellisängyltä vaaditaan teknistä kestävyyttä, allergisoimattomia ja pölyämättömiä ratkaisuja sekä paloturvallisuutta. Unico Pro -vuoteiden valmistusmateriaalit on valittu erittäin huolellisesti – Allergiatunnuksen ohella tuotteille on myönnetty kansainväliset Öko-tex- ja CertiPUR-sertfikaatit. Kaikki Unico Pro -tuotteet ovat myös läpäisseet SL1-luokituksen mukaiset paloturvallisuustestit.

Unico Pro -vuoteet rakennetaan hyvän unen tehtaalla Etelä-Pohjanmaalla, jossa Saarisen veljekset valmistavat vuoteita jo kolmannessa polvessa. Tuotteiden kotimaisuusasteesta kertoo Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-merkki.

Lue lisää hotellivuoteistamme osoitteessa unico.fi/projektimyynti.

 

Hellävaraiset, mutta tehokkaat Mini Risk -pesuaineet

Mini Risk –tuotteet soveltuvat erityisen hyvin lapsiperheille, allergisille, herkkäihoisille sekä kuluttajille, jotka haluavat käyttää tuoksuttomia pesuaineita.

Tuotesarja on kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa ja kaikilla Mini Risk -tuotteilla on Allergia-, iho- ja astmaliiton tunnus.

Tuotteiden ihoystävällisyys on osoitettu dermatologisin testein ihotautilääkäreiden valvonnassa. Mini Risk –pesuaineet eivät sisällä hajusteita tai väriaineita, jotka saattavat ärsyttää herkkää ihoa.

Hellävaraiset Mini Risk –tuotteet eivät kuitenkaan tingi pesutehosta. Tuotteissa yhdistyvät ihoystävällisyys, puhdistusteho sekä ympäristön huomioonottaminen.

 

Osallistu Vastaa ja vaikuta -lukijakyselyymme sivulla 49 ja voita Mini Risk -tuotesetti omaksesi!

 

Share

Muita kirjoituksia samasta aiheesta:

Keväinen pyykkipäivä!

Vinkkejä pyykkipäivään - tähän juttuun kokosimme pyykinpesuvalmistajien vinkkejä. Lue ja jaa omasi jutun kommentoinnissa!

Esittelyssä: Koti kuntoon

Allergiatunnus-tuotteissa on runsaasti vaihtoehtoja myös kodin kunnostukseen ja ylläpitoon. Rakentamisen, remontoinnin ja sisustusmateriaalien kriteerinä on mm. vähäpäästöisyys, pölyttömyys ja puhdistuskestävyys. Tuotteet eivät saa sisältää haitallisia kemikaaleja.

Esittelyssä: Lahjavinkkejä!

Mitä antaa ystävälle, jolla on jo kaikkea? Jotakin hyödyllistä, tarpeellista ja ilahduttavaa? Näillä hemmottelet helposti itseäsi ja läheisiäsi jouluna ja ympäri vuoden.