Esittelyssä uudet Allergiatunnustuotteet 3/2019

Ihana paluu arkeen

Syksyn uudet Allergiatunnustuotteet tuovat toivottua helpotusta arkeen: rauhallisia yöunia, puhdasta sisäilmaa sekä hajusteetonta pikasiivousta. Kuivashampoo pelastaa huonolta hiuspäivältä ja MÖRKÖ haisevilta treenivaatteilta.

Tällä palstalla esittelemme poimintoja Allergiatunnus-tuotteiden valikoimasta. Tutustu tunnukseen ja tuotevalikoimaan www.allergiatunnus.fi.
 

Ensimmäinen hajusteeton SINI-pikasiivousliina

Koko kodin siivoukseen sopiva ensimmäinen, hajusteeton ja kostea pikasiivousliina on Allergia-, iho- ja astmaliiton hyväksymä. ...

Muita kirjoituksia samasta aiheesta:

Keväinen pyykkipäivä!

Vinkkejä pyykkipäivään - tähän juttuun kokosimme pyykinpesuvalmistajien vinkkejä. Lue ja jaa omasi jutun kommentoinnissa!

Esittelyssä: Koti kuntoon

Allergiatunnus-tuotteissa on runsaasti vaihtoehtoja myös kodin kunnostukseen ja ylläpitoon. Rakentamisen, remontoinnin ja sisustusmateriaalien kriteerinä on mm. vähäpäästöisyys, pölyttömyys ja puhdistuskestävyys. Tuotteet eivät saa sisältää haitallisia kemikaaleja.

Esittelyssä: Lahjavinkkejä!

Mitä antaa ystävälle, jolla on jo kaikkea? Jotakin hyödyllistä, tarpeellista ja ilahduttavaa? Näillä hemmottelet helposti itseäsi ja läheisiäsi jouluna ja ympäri vuoden.