Esittelyssä uudet Allergiatunnustuotteet 2/2020

Esittelyssä uusia Allergiatunnustuotteita

Saimme uusina Allergiatunnustuotteina esittelyymme muun muassa hajusteettomia ja väriaineettomia tiskinpesu- ja pyykinpesuaineita, rauhoittavia ihonhoitotuotteita herkälle iholle, hajusteettoman ja lämpösuojallisen muotoilusuihkeen, 100 % vegaanisen hiustenhoitosarjan sekä ammattikäyttöön tarkoitetun desinfektioaineen käsille. Osallistuthan myös Vastaa ja vaikuta -kyselyymme, jossa on palkintona viisi settiä rauhoittavia La Roche-Posay -ihonhoitotuotteita.

Tällä palstalla esittelemme poimintoja Allergiatunnus-tuotteiden valikoimasta. Tutustu tunnukseen ja tuotevalikoimaan www.allergiatunnus.fi.

Hajusteeton Erisan Lämpösuojallinen muotoilusuihke

Erisan on lanseerannut tänä keväänä uuden hajusteettoman ja lämpösuojallisen muotoilusuihkeen. Tuote sopii allergisille kuluttajille sekä heille, jotka kaipaavat hiustenmuotoiluun toimivuutta ilman tuoksuja ja väriaineita.

Tuotteelle on myönnetty ainoana lämpösuojallisista muotoilusuihkeista päivittäistavarakaupassa Allergiatunnus.

- Antaa hiuksiin keskivahvan ja joustavan pidon
- Suojaa hiuksia lämpökäsittelyn aikana
- Vähentää sähköisyyttä antaen hiuksille volyymia ja kauniin kiillon
- Sopii erityisesti herkälle hiuspohjalle
 


 

Erisan Etasept desinfektioaine käsille

Ammattikäyttöön, hyvää käsihygieniaa vaativaan toimintaan tuotekehitetty etanolipohjainen, kevyesti geelimäinen desinfektiohuuhde. Erisan Etasept tuhoaa bakteereita, homeita, hiivoja ja viruksia. Desinfioivana aineena on etanoli (73,5 p-%, 80 t-%), joka desinfioi tehokkaasti ja haihtuu nopeasti. Mikrobisidinen teho on todennettu EN 1500 hygieenisen käsidesinfektiotehon testillä. Myös teho norovirukseen on todennettu. Sisältää runsaasti ihoa hoitavia ja kosteuttavia aineita.
 


 

Hajusteettomat ja väriaineettomat Rainbow Sensitive astianpesu- ja pyykinpesuaineet

Rainbow Sensitive astianpesuaine 500ml
Pakkauksessa 85% kierrätysmuovia.
 


 

Rainbow Sensitive Color pyykinpesuneste 1l
Pakkauksessa 75% kierrätysmuovia.

Rainbow Sensitive Color pyykinpesuneste 900ml, täyttöpussi
Täyttöpakkaus, joka voidaan halutessaan kaataa 1l pulloon tai käyttää suoraan pakkauksesta kätevän kaatonokan ansiosta.

Rainbow konetiskigeeli All in 1 600ml
Toimii tehokkaasti lyhyissäkin pesuohjelmissa. Sisältää huuhtelukirkastetta ja astianpesukonesuolaa, sekä kaksitoimisen entsyymijärjestelmän, joka hajottaa proteiineja ja tärkkelystä. Geeli on helppokäyttöinen, pullossa on tippojen valumista ehkäisevä kalvo.

Rainbow Sensitive Color pyykinpesujauhetiiviste 750g
Ei sisällä zeoliittia.

Rainbow Sensitive tekstiilien huuhteluaine 750ml
Pakkauksessa 84% kierrätysmuovia.
 

Four Reasons No Nothing

Kun kaikki ärsyttää, valitse tuotesarja, joka ei ärsytä ketään.

Hajusteeton Four Reasons No Nothing ei sisällä yleisesti herkistäviä eikä ärsyttäviä raaka-aineita, joten sarjan tuotteet sopivat herkkäihoisten lisäksi kaikille, jotka tahtovat vähentää elimistönsä hajuste- ja kemikaalikuormitusta. 

Sarjasta löydät hiustenhoitotuotteet neljälle eri hiustyypille, ekologisesti biopohjaiseen sokeriruokomuoviin pakattuna. Tuotteet ovat 100 % vegaanisia. Tee valinta hiustesi ja ympäristön hyväksi – sano ei kaikelle ylimääräiselle. 

Syyt:
1. Ei hajusteita
2. Ei tyhjiä lupauksia
3. Ei kompromisseja
4. Ei mitään ylimääräistä

Dermosilin hajusteettomat hiustuotteet ja meikinpoistoaine

Hiuskiinne Structure & Volume (300 ml & 50 ml)
Erittäin vahva hiuskiinne, joka antaa hiuksille ryhtiä ja kestävän pidon kampauksille. Vähentää sähköisyyttä ja viimeistelee hiukset sileiksi ja kiiltäviksi. Saatavilla normaalin koon lisäksi myös suosittu matkakoko.

Muotovaahto Structure & Volume (300ml)
Vahva muotovaahto, joka antaa kampauksille kestävyyttä ja kiiltoa. Se antaa hiuksille erittäin vahvan tuen ja tuo ryhtiä muotoiluun.

Kuitumuotovaahto (150ml)
Tuuheuttava muotovaahto, jonka kuitumainen koostumus tuo ilmavaa ryhtiä hiuksiin ja eloisuutta kampaukseen. Ei jätä hiuksia koviksi ja raskaiksi. Kuitumuotovaahto on koostumukseltaan tavallista muotovaahtoa pehmeämpää ja joustavampaa. Sopii kaikille hiuslaaduille.

Meikinpoistoaine (125 ml)
Hellävarainen meikinpoistoaine poistaa vesiliukoisen kasvomeikin ja epäpuhtaudet iholta tehokkaasti.

Dermosil by Vuokkoset siteet ja pikkuhousunsuojat

Dermosilin Sensitive-sarjasta löydät nyt myös herkälle iholle kehitetyt Dermosil by Vuokkoset siteet ja pikkuhousunsuojat, joiden pintamateriaali on 100% luomupuuvillaa.

Dermosil ja Vuokkoset ovat molemmat kotimaisia perheyrityksiä, joiden matka on alkanut herkän ihon erityistarpeesta. Molemmilla on pitkä kokemus yhteistyöstä Allergia-, Iho- ja Astmaliiton kanssa ja olemme nyt ainutlaatuisessa yhteistyössä kehittäneet Dermosil by Vuokkoset- tuotteet.

Dermosil by Vuokkoset Sensitive Pikkuhousunsuoja
Pehmeä ja huomaamaton Pikkuhousunsuoja avuksi niukkoihin vuotopäiviin. Imukykyinen rakenne ja kapea muotoilu takaavat huolettoman olon.

Dermosil by Vuokkoset Sensitive siivellinen päiväside
Hengittävä, pehmeä ja kapeaksi muotoiltu kuukautissuoja on miellyttävä ja luotettava käyttää. Siteen siivekkeet estävät tehokkaasti ohivuodot.

Dermosil by Vuokkoset Sensitive Siivellinen yöside
Yöside takaa levolliset unet kuukautisten aikana, sillä erittäin imukykyinen, muotoiltu side estää ohivuodot. Puuvillapinta pitää olon raikkaana.

Rauhoittavat La Roche-Posay -ihonhoitotuotteet

Cicaplast Baume B5 -hoitovoide ihovaurioille
Rauhoittava, vahvistava ja suojaava voide kaikille ihotyypeille. Iholle, jonka oma suoja on heikentynyt sekä ärtyneelle iholle. Auttaa jälleenrakentamaan ihoa suojaamalla ja vahvistamalla sitä. Tekee ihon pinnalle suojaavan kalvon ja vahvistaa ihon luonnollista suojamuuria.
 


 

Lipikar Syndet AP+ -suihkuvoide
Rauhoittava suihkuvoide erittäin kuivalle ja ärtyneelle iholle sekä atopiaan taipuvaiselle iholle. Auttaa vähentämään ihon kuivuudesta johtuvaa kutinaa ja ärsytystä pesun yhteydessä. Rauhoittaa ihoa välittömästi.

 

Lipikar Baume AP+M -hoitovoide
Rauhoittava ja vahvistava vartalovoide sopii erittäin kuivalle ja äärimmäisen kuivalle iholle, joka on kuivuuden takia kutiseva ja ärtynyt. Kolmitehoinen vaikutus. Vähentää kuivuuden aiheuttamaa kutinaa ja sen uusiutumista. Rauhoittaa ihoa välittömästi. Tasapainottaa ihon mikrobiomia.

 

Toleriane Ultra Eye -silmänympärysvoide
Tehokkaasti rauhoittava silmänympärysvoide, joka sopii herkälle ja herkästi reagoivalle iholle. Siedettävyys testattu allergisella iholla. Vähentää epämiellyttävää tunnetta silmänympärysiholla. Kosteuttaa tehokkaasti. Rauhoittaa herkkää ihoa.


 

Osallistu Vastaa ja vaikuta -lukijakyselyymme  ja voita La Roche-Posay -tuotesetti omaksesi!

 

 

Share

Muita kirjoituksia samasta aiheesta:

Keväinen pyykkipäivä!

Vinkkejä pyykkipäivään - tähän juttuun kokosimme pyykinpesuvalmistajien vinkkejä. Lue ja jaa omasi jutun kommentoinnissa!

Esittelyssä: Koti kuntoon

Allergiatunnus-tuotteissa on runsaasti vaihtoehtoja myös kodin kunnostukseen ja ylläpitoon. Rakentamisen, remontoinnin ja sisustusmateriaalien kriteerinä on mm. vähäpäästöisyys, pölyttömyys ja puhdistuskestävyys. Tuotteet eivät saa sisältää haitallisia kemikaaleja.

Esittelyssä: Lahjavinkkejä!

Mitä antaa ystävälle, jolla on jo kaikkea? Jotakin hyödyllistä, tarpeellista ja ilahduttavaa? Näillä hemmottelet helposti itseäsi ja läheisiäsi jouluna ja ympäri vuoden.