Esittelyssä uudet Allergiatunnustuotteet 2/2019

Kesätunnelmaa makuuhuoneeseen ja tuoksutonta puhtautta

Olemme jälleen pyytäneet Allergiatunnus-tuotteiden valmistajilta esittelyymme kevään uutuustuotteita. Hyvät yöunet koko perheelle takaavat uudet luomupuuvillaiset tyynyt ja peitteet. Kesän vehreyttä ja viidakkomeininkiä tuovat makuuhuoneeseen värikkäät pussilakanauutuudet. Saimme esittelyymme myös herkälle iholle sopivia ihonhoito- ja hygieniatuotteita.

Tällä palstalla esittelemme poimintoja Allergiatunnus-tuotteiden valikoimasta. Tutustu tunnukseen ja tuotevalikoimaan www.allergiatunnus.fi.
 

Kevään ...

Muita kirjoituksia samasta aiheesta:

Keväinen pyykkipäivä!

Vinkkejä pyykkipäivään - tähän juttuun kokosimme pyykinpesuvalmistajien vinkkejä. Lue ja jaa omasi jutun kommentoinnissa!

Esittelyssä: Koti kuntoon

Allergiatunnus-tuotteissa on runsaasti vaihtoehtoja myös kodin kunnostukseen ja ylläpitoon. Rakentamisen, remontoinnin ja sisustusmateriaalien kriteerinä on mm. vähäpäästöisyys, pölyttömyys ja puhdistuskestävyys. Tuotteet eivät saa sisältää haitallisia kemikaaleja.

Esittelyssä: Lahjavinkkejä!

Mitä antaa ystävälle, jolla on jo kaikkea? Jotakin hyödyllistä, tarpeellista ja ilahduttavaa? Näillä hemmottelet helposti itseäsi ja läheisiäsi jouluna ja ympäri vuoden.