Esittelyssä uudet Allergiatunnustuotteet 1/2020

Saimme uusina Allergiatunnustuotteina esittelyymme hajusteettomia ja väriaineettomia konetiskitabletteja, joilla puhdistat tiskisi tehokkaasti ja turvallisesti. Osallistuthan myös Vastaa ja vaikuta -kyselyymme, jossa on palkintona herkällekin iholle sopivia Idun Minerals -kauneudenhoitotuotteita.

Tällä palstalla esittelemme poimintoja Allergiatunnus-tuotteiden valikoimasta. Tutustu tunnukseen ja tuotevalikoimaan www.allergiatunnus.fi.

Lumme konetiskitabletti

Lumme konetiskitabletti puhdistaa jo 50 asteessa eikä sisällä hajusteita tai väriaineita. Tabletti sisältää kaiken tarvittavan puhtaan lopputuloksen saavuttamiseksi: huuhtelukirkastetta, joka antaa astioille kiiltävän, puhtaan pinnan ja suolaa, joka ehkäisee kalkkijäämiä. Lisäksi tabletin suojakalvo on mikromuoviton ja liukeneva, joten sitä ei tarvitse erikseen poistaa ennen käyttöä.

Uudet Kiilto Hajusteeton All in 1 -konetiskitabletit

Uudet Allergiatunnukselliset Kiilto Hajusteeton All in 1 -konetiskitabletit eivät sisällä hajusteita tai väriaineita. Tuote on pakattu vesiliukoiseen suojakääreeseen, jolloin tuote ei joudu kosketuksiin ihon kanssa. Tehokas ja nopeasti liukeneva tabletti toimii jo matalissa lämpötiloissa. Tabletit on pakattu kierrätyskartonkiin ja tuotteelle on myönnetty Joutsenmerkki. Saatavilla kolmessa koossa: 12, 42 ja 68 kappaletta.
 

 

Hellävaraista kauneudenhoitoa IDUN Minerals -tuotteilla

IDUN Minerals Moisturizing Cleansing Micellar Water (150 ml)

Hellävarainen, puhdistava ja kosteuttava misellivesi. Poistaa viimeisetkin meikin jäämät ja epäpuhtaudet kasvoilta ja silmiltä. Kosteuttaa ja suojelee ihoa mm. omenahapon ja glyseriinin voimin. Hajusteeton. Sopii vegaaneille.

IDUN Minerals Moisturizing Day Cream (50 ml)

Päivävoide, joka on suunniteltu erityisesti kuivalle iholle. Kasvovoide suojelee ja kosteuttaa koko päivän. Sisältää erityisen paljon kosteuttavia aineosia ja tekee siitä kuivalle ja herkälle iholle sopivan. Vahvistettu hyaluroonihapolla. Dermatologisesti testattu, sopii kaikille ihotyypeille, myös herkkäihoisille.

IDUN Minerals Silfr Brown Mascara

Pidentävän mineraalimascaran puhdistettu mineraalikoostumus ja täyteläiset pigmentit pidentävät ja erottelevat ripset. Samalla mineraalikoostumus hoitaa ja suojelee ripsiä. Tuote on oftalmologisesti testattu ja sopii myös piilolinssien käyttäjille. Saatavana mustana ja ruskeana.

IDUN Minerals Elise Cream Lipstick

Kiiltopunamme on saatavilla kahdeksassa kauniissa sävyssä. Tarkasti puhdistettuja mineraaleja, kosteuttavaa sheavoita ja pohjoismaista lakansiemenöljyä sisältävä huulipuna antaa läpikuultavan sävyn. Koostumus on puhdistettu nikkelistä, kromista ja mikro-organismeista eikä sisällä talkkia, silikonia, hajusteita, vismuttia eikä parabeenejä.

Osallistu Vastaa ja vaikuta -lukijakyselyymme ja voita Idun Minerals -tuotesetti omaksesi!

 

Share

Muita kirjoituksia samasta aiheesta:

PEF-Mittari Varkauden seudun Allergia- ja astmayhdistyksen jäsenille

Varkauden seudun Allergia- ja Astmayhdistyksen nykyiset ja uudet jäsenet saavat lahjaksi PEF-mittarin. Muille kuin jäsenille yhdistys myy mittareita edulliseen hintaan Varkauden sairaalan ala-aulan Pikku Ruusu -kahviossa. Samassa rakennuksessa toimii keuhkosairauksien poliklinikka ja Varkauden Terveyskeskus.

Herkutellaan ystävänpäivänä!

Meikkejä ja kampauksia koulun tuoksuttomassa päivässä