Esittelyssä: Poimintoja meikkipuikoista hyönteiskarkotteisiin

Tällä kertaa poimimme esittelyyn toisistaan poikkeavia tuotteita – akustiikkalevyjä, vanupuikkoja ja hyttyskarkotetta. Ainakin yksi yhteinen tekijä näillä tuotteilla kuitenkin on: ne ovat läpäisseet Allergiatunnus-kriteerit.

Tutustu näihin ja muihin Allergiatunnus-tuotteisiin tarkemmin www.allergiatunnus.fi.

Voit lukea tämän jutun tuotekuvineen PDF-tiedostosta. Mukana myös uudet Allergiatunnuksen saaneet tuotteet.

Meikkipuikot puhdasta puuvillaa

Helmi-meikkipuikossa on terävä pää tarkkuutta vaativaan meikkaamiseen ja pienten virheiden korjaamiseen. Leveämpi pää sopii esimerkiksi luomivärin levittämiseen. Mutta nyt Helmi on esittelyssä muiden ominaisuuksiensa vuoksi: Helmi-meikkipuikkoja ei ole kloorivalkaistu, eivätkä ne sisällä hajusteita tai väriaineita. Vanu on puhdasta, ...

Muita kirjoituksia samasta aiheesta:

Keväinen pyykkipäivä!

Vinkkejä pyykkipäivään - tähän juttuun kokosimme pyykinpesuvalmistajien vinkkejä. Lue ja jaa omasi jutun kommentoinnissa!

Esittelyssä: Koti kuntoon

Allergiatunnus-tuotteissa on runsaasti vaihtoehtoja myös kodin kunnostukseen ja ylläpitoon. Rakentamisen, remontoinnin ja sisustusmateriaalien kriteerinä on mm. vähäpäästöisyys, pölyttömyys ja puhdistuskestävyys. Tuotteet eivät saa sisältää haitallisia kemikaaleja.

Esittelyssä: Lahjavinkkejä!

Mitä antaa ystävälle, jolla on jo kaikkea? Jotakin hyödyllistä, tarpeellista ja ilahduttavaa? Näillä hemmottelet helposti itseäsi ja läheisiäsi jouluna ja ympäri vuoden.