Esittelyssä: Lahjavinkkejä!

Mitä antaa ystävälle, jolla on jo kaikkea? Jotakin hyödyllistä, tarpeellista ja ilahduttavaa? Näillä hemmottelet helposti itseäsi ja läheisiäsi jouluna ja ympäri vuoden.

Mukana on yllättäviäkin lahjavinkkejä – sellaisethan ovat usein parhaita. Allergiatunnus-tuotteet täyttävät tarkat tuotekohtaiset kriteerit, ja ne eivät sisällä hajusteita tai muita yleisesti ärsyttäviä tai herkistäviä aineita. Lisää lahjaideoita saat Allergiatunnus.fi-sivuilta, jossa on koko tunnustuotteiden valikoima.

Tuotteiden kuvat näet avaamalla jutun tästä!

Valmis joululahjapakkaus - osallistu arvontaan!

Dermosilin Sensitive-tuotteiden joulupakkaus (8 e) on valmis lahja semmoisenaan. Pakkaus sisältää seuraavat tuotteet 50 millilitran tuubeissa: ...

Muita kirjoituksia samasta aiheesta:

Keväinen pyykkipäivä!

Vinkkejä pyykkipäivään - tähän juttuun kokosimme pyykinpesuvalmistajien vinkkejä. Lue ja jaa omasi jutun kommentoinnissa!

Esittelyssä: Koti kuntoon

Allergiatunnus-tuotteissa on runsaasti vaihtoehtoja myös kodin kunnostukseen ja ylläpitoon. Rakentamisen, remontoinnin ja sisustusmateriaalien kriteerinä on mm. vähäpäästöisyys, pölyttömyys ja puhdistuskestävyys. Tuotteet eivät saa sisältää haitallisia kemikaaleja.

Esittelyssä: Poimintoja meikkipuikoista hyönteiskarkotteisiin

Tällä kertaa poimimme esittelyyn toisistaan poikkeavia tuotteita – akustiikkalevyjä, vanupuikkoja ja hyttyskarkotetta. Ainakin yksi yhteinen tekijä näillä tuotteilla kuitenkin on: ne ovat läpäisseet Allergiatunnus-kriteerit.