Esittelyssä: Koti kuntoon

Allergiatunnus-tuotteissa on runsaasti vaihtoehtoja myös kodin kunnostukseen ja ylläpitoon. Rakentamisen, remontoinnin ja sisustusmateriaalien kriteerinä on mm. vähäpäästöisyys, pölyttömyys ja puhdistuskestävyys. Tuotteet eivät saa sisältää haitallisia kemikaaleja.

Allergianäkökulman voi ottaa huomioon jopa koko talon rakentamisessa. Honkarakenteen muuttovalmiin Terve Talo -rakennuskonseptin ideana on, että kaikki materiaalit täyttävät vähäpäästöisen luokituksen. Konseptissa on määritelty rakennussuunnittelu, talotekninen suunnittelu, sisustussuunnitelma, rakentamisen valmistelu- ja työmaavaiheet, kosteuden hallinta ja toteutus työmaalla, puhtauden hallinta ja toteutus työmaalla sekä käyttöönottomittaukset.

Rakentamiseen ja remontointiin on tarjolla myös mm. Ewonan rakennus- ja huonekalueristeet, jotka eivät sido ...

Muita kirjoituksia samasta aiheesta:

Keväinen pyykkipäivä!

Vinkkejä pyykkipäivään - tähän juttuun kokosimme pyykinpesuvalmistajien vinkkejä. Lue ja jaa omasi jutun kommentoinnissa!

Esittelyssä: Lahjavinkkejä!

Mitä antaa ystävälle, jolla on jo kaikkea? Jotakin hyödyllistä, tarpeellista ja ilahduttavaa? Näillä hemmottelet helposti itseäsi ja läheisiäsi jouluna ja ympäri vuoden.

Esittelyssä: Poimintoja meikkipuikoista hyönteiskarkotteisiin

Tällä kertaa poimimme esittelyyn toisistaan poikkeavia tuotteita – akustiikkalevyjä, vanupuikkoja ja hyttyskarkotetta. Ainakin yksi yhteinen tekijä näillä tuotteilla kuitenkin on: ne ovat läpäisseet Allergiatunnus-kriteerit.