EAACI tuo esille ympäristöarvot Helsingin kongressissa

Helsinkiin saapuu kesäkuussa tuhansia allergia-alan ammattilaisia, kun EAACI järjestää kaupungissa jokavuotisen kongressinsa. Suurtapahtuman järjestäjänä EAACI painottaa tapahtuman ympäristöystävällisyyttä.

Helsingin kongressissa ympäristöystävällisyys tarkoittaa mm. tapahtumatiedotusta mobiilisovelluksen kautta, webcast-lähetyksiä ja virtuaalisten aineistojen jakoa.

Green in 2017 – Greener in 2018 -teemalla EAACI* kehottaa kongressiin osallistujia välttämään kassien ja paperiaineistojen käyttöä. Käytettävän paperin tulisi olla kierrätysmateriaalia.

EAACI:n verkkosivuilla esitettyjen laskelmien mukaan paperiaineistojen vähentämisellä kongressissa voidaan säästää

  • 114,561 litraa vettä
  • 6,258 kg jätettä
  • 11,000 kg puuta
  • 4,951 kg co2-päästöjä

Laskelma on tehty 8000 tulostetun, 140-sivuisen kongressiohjelman mukaan.

EAACI:n kongressi järjestetään Helsingissä 17. - 21.kesäkuuta. Tapahtumaan odotetaan noin 7000 allergologia ja muuta asiantuntijaa.

Allergia- ja astmaliitolla on valmisteilla oma järjestötapahtuma EAACI-kongressin yhteydessä. Kampissa pidettävään tapahtumaan on suunnitteilla ohjelmaa erityisesti lapsiperheitä ajatellen. Liitto kertoo tapahtumasta tarkemmin järjestelyjen edetessä.

*The European Academy of Allergy and Clinical Immunology on järjestö, johon kuuluu yli 50 kansallista allergiayhteisöä ja lähes 10 000 tutkijaa ja kliinikkoa 121 maasta.

 

 

 

Share

Keskustele ja kommentoi

Muita kirjoituksia samasta aiheesta:

PEF-Mittari Varkauden seudun Allergia- ja astmayhdistyksen jäsenille

Varkauden seudun Allergia- ja Astmayhdistyksen nykyiset ja uudet jäsenet saavat lahjaksi PEF-mittarin. Muille kuin jäsenille yhdistys myy mittareita edulliseen hintaan Varkauden sairaalan ala-aulan Pikku Ruusu -kahviossa. Samassa rakennuksessa toimii keuhkosairauksien poliklinikka ja Varkauden Terveyskeskus.

Herkutellaan ystävänpäivänä!

Meikkejä ja kampauksia koulun tuoksuttomassa päivässä