EAACI kokoaa allergiaväen Helsinkiin kesäkuussa

EAACI kokoaa allergiaväen Helsinkiin kesäkuussa.

The European Academy of Allergy and Clinical Immunology on järjestö, johon kuuluu yli 50 kansallista allergiayhteisöä ja lähes 10 000 tutkijaa ja kliinikkoa 121 maasta. Järjestön vuotuinen päätapahtuma, EAACI Kongressi, järjestetään tänä kesänä Suomessa.

- Se  on iso tunnustus täällä tehdylle allergiatyölle. Mukana on kosolti suomalaisia luennoitsijoita, Kansallisesta allergiaohjelmasta kerrotaan ja samalla pyritään myötävaikuttamaan siihen, että allergiset sairaudet ja ihmiset saadaan EU-tasollakin paremmin esiin, tiivistää kongressin sihteeri Mika Mäkelä HUS:n Iho- ja allergiasairaalasta.

EAACI:n 60-vuotisjuhlakongressin teemana on On the road to prevention and healthy living. Järjestäjien tavoitteena on saada Helsinkiin noin 7 000 allergologia ja muuta asiantuntijaa. Tapahtumalla on myös huomattava taloudellinen merkitys pääkaupunkiseudulle.

EAACI Kongressi Helsingissä 17. - 21.6.2017
Lisätietoja tapahtumasta

 

Share

Keskustele ja kommentoi

Muita kirjoituksia samasta aiheesta:

PEF-Mittari Varkauden seudun Allergia- ja astmayhdistyksen jäsenille

Varkauden seudun Allergia- ja Astmayhdistyksen nykyiset ja uudet jäsenet saavat lahjaksi PEF-mittarin. Muille kuin jäsenille yhdistys myy mittareita edulliseen hintaan Varkauden sairaalan ala-aulan Pikku Ruusu -kahviossa. Samassa rakennuksessa toimii keuhkosairauksien poliklinikka ja Varkauden Terveyskeskus.

Herkutellaan ystävänpäivänä!

Meikkejä ja kampauksia koulun tuoksuttomassa päivässä