Clinical Village avasi allergian suurtapahtuman

EAACI-kongressi kokosi kesäkuussa yli 8000 allergia-alan asiantuntijaa Helsinkiin. Kimmo Saarinen välittää tässä jutussa tunnelmia kongressin Clinical Villagesta, jossa hän oli mukana esittelemässä Kansallista allergiaohjelmaa.

Clinical Village -kylässä oli tarjolla käytännönläheinen näkökulma allergian diagnostiikkaan ja hoitoon. Kongressivieraille esiteltiin allergiatestausta, siedätyshoitoa ja kosmetiikan allergiaportaalia – sekä tietysti Kansallista allergiaohjelmaa.

The European Academy of Allergy and Clinical Immunology -järjestön vuotuinen päätapahtuma järjestettiin Suomessa ensimmäistä kertaa. 60-vuotisjuhlakongressin teemana oli On the road to prevention and healthy living – ”matkalla ehkäisyyn ja terveempään elämään”. Järjestäjien tavoitteet ylittyivät roimasti ja ...

Muita kirjoituksia samasta aiheesta:

PEF-Mittari Varkauden seudun Allergia- ja astmayhdistyksen jäsenille

Varkauden seudun Allergia- ja Astmayhdistyksen nykyiset ja uudet jäsenet saavat lahjaksi PEF-mittarin. Muille kuin jäsenille yhdistys myy mittareita edulliseen hintaan Varkauden sairaalan ala-aulan Pikku Ruusu -kahviossa. Samassa rakennuksessa toimii keuhkosairauksien poliklinikka ja Varkauden Terveyskeskus.

Herkutellaan ystävänpäivänä!

Meikkejä ja kampauksia koulun tuoksuttomassa päivässä